WorkCloud

Säkra uppgifter

Behöver du ha koll på lösenord eller annan viktig/känslig information med begränsad behörighet? Då har modulen säkra uppgifter exakt det du behöver oavsett om det är internt eller kundrelaterad.

Begränsad behörighet

Skydda lösenord, koder och känslig information

WorkCloud

Exempel på funktioner i modulen

Klicka på knapparna för att se mer
pil-turkos

Psst, du kan klicka på + för att läsa mer

Rätt behörighet

Tillgång till känslig information

- Hantering av känslig information
- Behörighetsstyrt & krypterad
- Interna & kunduppgifter
- Egna typer & fält

H3-rubrik

H2-rubrik

Krypterat & behörighetsstyrt

Känslig information

Krypterat & behörighetsstyrt

Känslig information

Samla företagets känsliga uppgifter i en och samma modul. Du kan per formulär bestämma vilka användare/grupper som ska ha tillgång till de okryterade samt de krypterade fälten.

När en användare försöker komma åt krypterad information så uppmanas man att ange sitt lösenord på nytt för att bekräfta och här finns det även möjlighet att aktivera tvåfaktorsautentisering via SMS som en extra säkerhetsåtgärd.

Olika ändamål

Interna & kunduppgifter

Olika ändamål

Interna & kunduppgifter

Modulen för säkra uppgifter kan användas för interna, kundrelaterade och objektrelaterade uppgifter. Exempel interna uppgifter: licenser, lösenord till nätverk, inloggning till leverantörssidor. Exempel kunduppgifter: Ip adresser, koder och annan känslig information som ni behöver ha tillgång till för att kunna hjälpa kunden. Exempel objekt- /anläggningsuppgifter: Larmkod till anläggning eller annan känslig information som ni behöver för att kunna hålla koll på kundens anläggning.

Anpassa

Egna typer & fält

Anpassa

Egna typer & fält

Skapa egna typer av säkra uppgifter (exempel: lösenord, nätverk, larmkod, hemsida m.m.) och för varje typ kan du bestämma vilka fält som ska vara krypterade samt vilka anställda/grupper som ska som standard ha tillgång till informationen.

Workcloud-CRM-App

android & apple

WorkCloud app

Det har aldrig varit enklare att ge en nulägesbild till dina kollegor, var ni än befinner er. Med WorkCloud app så interagerar och administrerar ni företaget i realtid! Du har ständig tillgång till alla kontakter, offerter, projektets faser och deadlines. Var du än är kan du smidigt rapportera tid, hantera utlägg, lägga order eller föra in uppgifter som annars riskerar att glömmas bort. Och oavsett vilken tid på dygnet du föredrar att arbeta så kan du enkelt hantera dina arbetsorder och ärenden i appen. Precis var och när du vill!

 Hantering av känslig information
Externt & Internt
Krypterade uppgifter
Skapa egna typer
Skyddade lösenord
Skyddade larmkoder
IP-adresser, koder mm

Skräddarsytt

Allmänna inställningar

Du kan anpassa modulen helt efter just din verksamhet och ert sätt att hantera uppgifter. Skapa egna typer och fält, behörigheter och vilka flikar i detaljvyn som ska vara synliga och hur de ska visas. 

Kommunicera via systemet

Kundkonversation

Kommunicera med kund direkt via systemet! Genom att kommunicera via exempelvis ett ärende, order eller arbetsorder så sparas konversationen och alla i ditt team kan se vad som sagts eller vad du och kunden har kommit överens om. Kunden får ett krypterat e-mail eller loggar in i kundportalen för att läsa meddelanden och kan såklart även själv svara på dessa. Att ha allt samlat på ett och samma ställe förenklar support, förkortar svarstider och ger en högre upplevd kundnöjdhet.

egen anpassning

Automationsregler

Skapa egna automatiserade regler för vad som ska hända vid specifika aktiviteter och vilka notifieringar som ska triggas när. Du kan t ex se till att du alltid får en påminnelse två dagar innan en deadline eller att det skapas en notis till ansvarig kollega vid vald händelse. 

WorkCloud

Generella funktioner

Scrolla ner för att läsa mer om varje funktion

workcloud-handelselogg-kommentarer

generella funktioner

Händelser & interna kommentarer

I händelseloggen kan du följa olika aktiviteter och faser samtliga moduler – vad som har genomförts och när det skett. Du får en effektiv överblick av alla händelser och om du letar efter något eller vill göra en kollega uppmärksam på en del i processen så kan du skriva en kommentar och tagga personen som då får en notis om detta. 

välj vilka notifikationer du vill ha

Automationsregler

Skapa egna regler för de olika moduler som triggar igång notifieringar i notiscenter. Exempel på triggers: status, datum, faser, specifika åtgärder m.m.

Affärsmöjligheter

Skapad av: Demo WorkCloud

Fas: Offert besvarad

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Offert besvarades, påbörja projektering.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Projektgruppen

Ärendehantering

Skapad av: Demo WorkCloud

Status: Brådskande

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: En brådskande service har kommit.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Service & Support

Arbetsorder

Skapad av: Demo WorkCloud

Från status: Väntar på kund Till status: Klar för leverans

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Skicka order.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Orderavdelningen

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.