Bluescreen

Bluescreen

En helhetsleverantör inom IT & Systemutveckling

Att sätta kunden i fokus har varit ett vinnande koncept. Idag är våra kunder våra bästa säljare. Genom att lyssna på kundens behov och se till att leverera vad de önskar har vi växt som företag.

di_gasell_Gasellvinnare-2018
di_gasell_Gasellvinnare-2019

Systemleverantör
Webbyrå
IT-lösningar
IT-drift

Bluescreen

IT-Företag & Systemleverantör

Bluescreen har många års erfarenhet av att hjälpa företag med IT-tjänster, IT-drift, webbutveckling och olika systemlösningar.

Som IT-partner eftersträvar vi alltid att leverera smarta lösningar för en modern och driftsäker IT-miljö med fullt fokus på kundens specifika behov.

Som systemleverantör är vårt mål att genom utveckling och anpassning av vårt webbaserade verktyg ”WorkCloud” kunna hjälpa våra kunder att strukturera, effektivisera och förenkla deras arbetssätt.

Vår målsättning är att alltid hålla våra kunder nöjda med utmärkt service. Förutom att vara en helhetsleverantör inom systemutveckling så erbjuder vi även kompletta lösningar inom webbutveckling, marknadsföring med mera.

Vi har alltid haft ett starkt kundfokus och det fortsätter att genomsyra vår verksamhet.

Bluescreen är inte enbart ett väletablerat IT-företag, utan även en mycket beprövad systemleverantör.

Kontaktinformation

Bluescreen AB

Returvägen 1

721 37 Västerås

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd