WorkCloud

Digital skyltning

Öka kundernas besöksupplevelse med hjälp av digital skyltning! Vi hjälper er med nyckelfärdiga lösningar anpassade efter era behov. Du kan också använda Digital Signage för att skapa egna interna informationsskärmar.

Automatisera

Enkel schemaläggning

WorkCloud

Exempel på funktioner i modulen

Klicka på knapparna för att se mer
pil-turkos

Psst, du kan klicka på + för att läsa mer

Enkelt

Schemaläggning & spellistor

Automatiskt schemaläggning gör det enkelt att byta mellan olika menyer och budskap. Du skapar egna spellistor med olika innehåll så som bilder, länk till extern webbsida eller egen design. Sedan väljer du när du vill att en spellista ska spelas upp på en specifik skärm. Du kan välja heldag eller välja exakta start- och sluttider. Extra smidigt blir det med schemaläggning av menyer som automatiskt ändras vid exempelvis frukost, lunch & middag.

Enkelt

Schemaläggning & spellistor

Skapa innehåll

Inbyggd editor

Skapa innehåll

Inbyggd editor

Med hjälp av den inbyggda editorn kan du skapa alltifrån enkel design till mer avancerat innehåll. Du väljer antal rader och kolumner och lägger sedan till olika moduler så som text, bild, slider, karta, video länk m.m. För mer avancerade användare finns det även möjlighet att lägga in anpassad kod i designen.

Spara tid

Nyckelfärdiga lösningar

Spara tid

Nyckelfärdiga lösningar

Du kan självklart använda vår skärmlösning på dina egna befintliga skärmar och enheter via en länk. För dig som är intresserad av nyckelfärdig lösning har vi möjlighet att hjälpa till med allt från framtagning av skärmar, enheter, montering och kabeldragning av nätverk. Vi erbjuder också finansieringslösningar i form av leasing och långtidshyra.

Workcloud-CRM-App

android & apple

WorkCloud app

Det har aldrig varit enklare att ge en nulägesbild till dina kollegor, var ni än befinner er. Med WorkCloud app så interagerar och administrerar ni företaget i realtid! Du har ständig tillgång till alla kontakter, offerter, projektets faser och deadlines. Var du än är kan du smidigt rapportera tid, hantera utlägg, lägga order eller föra in uppgifter som annars riskerar att glömmas bort. Och oavsett vilken tid på dygnet du föredrar att arbeta så kan du enkelt hantera dina arbetsorder och ärenden i appen. Precis var och när du vill!

Avancerad schemaläggning & spellistor
Inbyggd editor för att skapa innehåll
Hämta innehåll från webbsidor
Nyckelfärdiga lösningar

WorkCloud

Generella funktioner

Scrolla ner för att läsa mer om varje funktion

workcloud-handelselogg-kommentarer

generella funktioner

Händelser & interna kommentarer

I händelseloggen kan du följa olika aktiviteter och faser samtliga moduler – vad som har genomförts och när det skett. Du får en effektiv överblick av alla händelser och om du letar efter något eller vill göra en kollega uppmärksam på en del i processen så kan du skriva en kommentar och tagga personen som då får en notis om detta. 

välj vilka notifikationer du vill ha

Automationsregler

Skapa egna regler för de olika moduler som triggar igång notifieringar i notiscenter. Exempel på triggers: status, datum, faser, specifika åtgärder m.m.

Affärsmöjligheter

Skapad av: Demo WorkCloud

Fas: Offert besvarad

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Offert besvarades, påbörja projektering.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Projektgruppen

Ärendehantering

Skapad av: Demo WorkCloud

Status: Brådskande

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: En brådskande service har kommit.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Service & Support

Arbetsorder

Skapad av: Demo WorkCloud

Från status: Väntar på kund Till status: Klar för leverans

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Skicka order.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Orderavdelningen

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd