WorkCloud

Leverantörsregister

Total överblick över samtliga leverantörer, kontaktpersoner, dokument och fakturor på ett och samma ställe. Skapa egna filter & kategoriseringar, synkronisera med Fortnox.

Avtal, dokument & information

En samlad bild av dina leverantursfakturor

WorkCloud

Exempel på funktioner i modulen

Klicka på knapparna för att se mer
pil-turkos

Psst, du kan klicka på + för att läsa mer

samlad bild

Överblick över samtliga leverantörer

Samla dina leverantörer på ett och samma ställe och håll koll på dina kontaktpersoner hos respektive leverantör. Du kan med hjälp av egna inställningar/etiketter för "leverantörstyp" och "leverantörsstatus" skapa egna kategoriseringar, sortera och filtrera bland dina leverantörer.

samlad bild

Överblick över samtliga leverantörer

integration

Leverantörsfakturor

integration

Leverantörsfakturor

För dig som har integration mot Fortnox finns det även möjlighet att synkronisera över samtliga leverantörer inklusive leverantörsfakturor. Du hittar fullständig information så som datum, belopp, konteringar och i de fall du har laddat upp fakturan i Fortnox så hämtas även en kopia av den leverantörsfakturan in till Workcloud.

samla dokument

Leverantörsavtal, dokument & anteckningar

samla dokument

Leverantörsavtal, dokument & anteckningar

Möjlighet att samla alla dokument och avtal för respektive leverantör under leverantörskortet. Du har också tillgång till fri anteckningsfält för att kunna samla viktiga noteringar och information.

Workcloud-CRM-App

android & apple

WorkCloud app

Det har aldrig varit enklare att ge en nulägesbild till dina kollegor, var ni än befinner er. Med WorkCloud app så interagerar och administrerar ni företaget i realtid! Du har ständig tillgång till alla kontakter, offerter, projektets faser och deadlines. Var du än är kan du smidigt rapportera tid, hantera utlägg, lägga order eller föra in uppgifter som annars riskerar att glömmas bort. Och oavsett vilken tid på dygnet du föredrar att arbeta så kan du enkelt hantera dina arbetsorder och ärenden i appen. Precis var och när du vill!

Överblick över alla leverantörer
Fullständig information om alla leverantörsfakturor
Information om varje kontaktperson
Synkronisering mot Fortnox
Skapa egna leverantörstyper
Skapa egna leverantörsstatus

inställningar

Allmänna inställningar

Du kan anpassa modulen helt efter just din verksamhet och era behov. Skapa egna leverantörstyper med egna fält, prioriteringar och vilka flikar i detaljvyn som ska vara synliga och hur de ska visas. 

Kommunicera via systemet

Kundkonversation

Kommunicera med kund direkt via systemet! Genom att kommunicera via exempelvis ett ärende, order eller arbetsorder så sparas konversationen och alla i ditt team kan se vad som sagts eller vad du och kunden har kommit överens om. Kunden får ett krypterat e-mail eller loggar in i kundportalen för att läsa meddelanden och kan såklart även själv svara på dessa. Att ha allt samlat på ett och samma ställe förenklar support, förkortar svarstider och ger en högre upplevd kundnöjdhet.

Egen anpassning

Automationsregler

Skapa egna automatiserade regler för vad som ska hända vid specifika aktiviteter och vilka notifieringar som ska triggas när. Du kan t ex se till att du alltid får en påminnelse två dagar innan en deadline eller att det skapas en notis till ansvarig kollega vid vald händelse.

WorkCloud

Generella funktioner

Scrolla ner för att läsa mer om varje funktion

workcloud-handelselogg-kommentarer

generella funktioner

Händelser & interna kommentarer

I händelseloggen kan du följa olika aktiviteter och faser samtliga moduler – vad som har genomförts och när det skett. Du får en effektiv överblick av alla händelser och om du letar efter något eller vill göra en kollega uppmärksam på en del i processen så kan du skriva en kommentar och tagga personen som då får en notis om detta. 

välj vilka notifikationer du vill ha

Automationsregler

Skapa egna regler för de olika moduler som triggar igång notifieringar i notiscenter. Exempel på triggers: status, datum, faser, specifika åtgärder m.m.

Affärsmöjligheter

Skapad av: Demo WorkCloud

Fas: Offert besvarad

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Offert besvarades, påbörja projektering.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Projektgruppen

Ärendehantering

Skapad av: Demo WorkCloud

Status: Brådskande

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: En brådskande service har kommit.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Service & Support

Arbetsorder

Skapad av: Demo WorkCloud

Från status: Väntar på kund Till status: Klar för leverans

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Skicka order.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Orderavdelningen

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd