WorkCloud

Fortnox integration

Integrera Fortnox med Workcloud och du får en välfungerande automatiserad helhet. Du slipper registrera samma information på flera ställen eller riskera att någon information är inaktuell.

Synkronisera WorkCloud - Fortnox

Automatisera din verksamhet med Fortnox integration

WorkCloud

Exempel på funktioner

Klicka på knapparna för att se mer
pil-turkos

Integrationspartner

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. 

För ytterligare information se www.fortnox.se

Psst, du kan klicka på + för att läsa mer

Integrerat

Kund

Synkronisera dina kunder både till och från Fortnox! Synkronisera uppgifter som grunduppgifter, adressuppgifter, fakturautskick, faktureringsuppgifter (som t ex prislistor, leveransvillkor, betalvillkor mm).

Molnbaserat system

Vad är Fortnox?

Integrerat

Leverantörer & leverantörsfakturor

integrerat

Leverantörer & leverantörsfakturor

För över godkända fakturaunderlag i WorkCloud till faktura i Fortnox, delfakturera pågående arbeten, synkronisera kunder, sök på fakturanummer i Fortnox direkt från WorkCloud och få upp en kopia, få kontroll över projektkostnader m.m.

Integrerat

Lön

Integrerat

Lön

Synkronisering av anställningsregister, skicka rapporterade tider, milersättning, traktamente och utlägg/kvitto samt frånvaro, (som t ex semester, komptid, sjukdom). Förenkla hantering av löner genom att synkronisera färdigt underlag till ditt lönesystem.

Integrerat

Fakturering

Integrerat

Fakturering

Skapa fakturaunderlag i WorkCloud, och med hjälp av en knapptryckning skickar du informationen till Fortnox och genererar en faktura. Självklart kan du hantera information om husarbete och grön teknik direkt via WorkClouds ordermodul. Du har också möjlighet att aktivera notifiering när en kund har obetalda fakturor.

Integrerat

Order

Integrerat

Order

Du kan skapa order i WorkCloud, och med hjälp av en knapptryckning skickar du informationen till Fortnox ordermodul. Passar utmärkt för de kunder som har ordermodulen aktiverad i Fortnox – till exempel när du har ditt kassasystem kopplat till Fortnox ordersystem.

Integrerat

Artikelregister & lager

Integrerat

Artikelregister & lager

Synkronisera ditt artikelregister med Fortnox i realtid och / med möjlighet till synkronisering av lagerinformation som exempelvis lagersaldo, lagerplatser och lagerställen.

Kund- och leverantörsregister
Anställningsregister
Artikelregister
Leverantörsfakturor
Lagersaldon
Order & fakturor
Kostnadsställen
Varning ang förfallna fakturor

välj vilka notifikationer du vill ha

Automationsregler

Skapa egna regler för de olika moduler som triggar igång notifieringar i notiscenter. Exempel på triggers: status, datum, faser, specifika åtgärder m.m.

Affärsmöjligheter

Skapad av: Demo WorkCloud

Fas: Offert besvarad

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Offert besvarades, påbörja projektering.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Projektgruppen

Ärendehantering

Skapad av: Demo WorkCloud

Status: Brådskande

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: En brådskande service har kommit.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Service & Support

Arbetsorder

Skapad av: Demo WorkCloud

Från status: Väntar på kund Till status: Klar för leverans

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Skicka order.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Orderavdelningen

FAQ

Fortnox är ett ekonomisystem och tjänster där du som företagare kan hantera bokföring, fakturering och löner.

Fortnox passar och används i alla branscher samt även föreningar och skolor. När du integrerar Fortnox med WorkCloud vinner du synnergier och slipper dubbelarbete.

Ja! tack vare Fortnox integration i  WorkCloud får en välfungerande automatiserad helhet. Du slipper registrera samma information på flera ställen eller riskera att någon information är inaktuell. Synkronisera kunder, leverantörer, fakturor, order och artikelregister mm och du får ett system som ger dig korrekt data i realtid.

Fortnox integrationen skapar även stor nytta om du kör kassasystem i WorkCloud

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd