WorkCloud

Frånvarohantering & semester

Ansök om ledighet, rapportera dina avvikelser, frånvaron och ledigheter med några få knapptryckningar antingen via mobilappen eller via datorn. Integrera sedan med exempelvis Fortnox Lön och få över underlaget till ditt löneprogram.

Enkel rapportering

Håll koll på ledigheter

WorkCloud

Exempel på funktioner i modulen

Klicka på knapparna för att se mer
pil-turkos

Psst, du kan klicka på + för att läsa mer

Enkel

Ansök om ledighet

Du som anställd kan med hjälp av några få knapptryckningar ansöka om ledighet direkt via systemet och din närmaste chef får då en indikation.

Som löneadministratör/närmaste chef har man möjlighet att få en överblick över alla inkommande önskemål och med hjälp av en kalender vy kan planera och identifiera ansökningar som krockar exempel person A & B kan inte vara lediga samtidigt.

Enkel

Ansök om ledighet

Avdrag, tillägg, jour

Egna avvikelsetyper

Avdrag, tillägg, jour

Egna avvikelsetyper

Som admin har du möjlighet att skapa egna avvikelsetyper och även tala om för systemet om avvikelsen ska vara "avdrag" eller "tillägg". Du kan även skapa typer som avser jourtidsersättning och ange ett belopp per timme. Du kan t.ex. skapa en avvikelsetyp som heter "Komptid" och ange det som "tillägg", sedan skapa en avvikelsetyp som heter "Kompledig" och ange det som "avdrag". På så sätt kan systemet hålla koll på de anställdas kompsaldon. Med Fortnox Lön aktiverat kan du välja vilka avvikelsetyper som du vill skicka till ditt löneprogram och vilka du endast vill hantera internt i WorkCloud.

Enkel rapportering

Frånvaro & avvikelser

Enkel rapportering

Frånvaro & avvikelser

Låt medarbetarna enkelt rapportera in frånvaro och avvikelser. Självklart är det möjligt att rapportera frånvaro via WorkClouds mobilapp. För varje period går det ut en påminnelse till de anställda om att det är dags att godkänna och skicka in sina rapporterade tider och avvikelser. Löneadministratören får en överblick över månaden och kan per anställd hantera avvikelser. Du som har Fortnox Lön integration aktiverad kan med en knapptryckning få över samtliga tider och avvikelser till ditt löneprogram.

Workcloud-CRM-App

android & apple

WorkCloud app

Det har aldrig varit enklare att ge en nulägesbild till dina kollegor, var ni än befinner er. Med WorkCloud app så interagerar och administrerar ni företaget i realtid! Du har ständig tillgång till alla kontakter, offerter, projektets faser och deadlines. Var du än är kan du smidigt rapportera tid, hantera utlägg, lägga order eller föra in uppgifter som annars riskerar att glömmas bort. Och oavsett vilken tid på dygnet du föredrar att arbeta så kan du enkelt hantera dina arbetsorder och ärenden i appen. Precis var och när du vill!

Ansök om ledighet
Rapportera frånvaro & avvikelser
Skapa egna typer av avvikelser
Integration mot Fortnox Lön
Hantering av komp
Överblick över företagets ansökningar
Enkel attestering
Rapportering via mobilapp

Inställningar

Allmänna inställningar

Beroende på behörighet kan du välja att se hela företagets, dina egna eller din grupps affärsmöjligheter och leads. Genom att filtrera på exempelvis ansvarig, kund eller affärstyp kan du på ett effektivt sätt få en anpassad överblick över valda delar i säljcykeln. Du kan också anpassa modulen efter er verksamhet genom att skapa egna faser, typer och källor. Du kan enkelt välja vilka fält som ska vara aktiverade, obligatoriska och visas i översiktsvyn. 

kommunicera via systemet

Kundkonversation

Kommunicera med kund direkt via systemet! Genom att kommunicera via exempelvis ett ärende, order eller arbetsorder så sparas konversationen och alla i ditt team kan se vad som sagts eller vad du och kunden har kommit överens om. Kunden får ett krypterat e-mail eller loggar in i kundportalen för att läsa meddelanden och kan såklart även själv svara på dessa. Att ha allt samlat på ett och samma ställe förenklar support, förkortar svarstider och ger en högre upplevd kundnöjdhet.

inställningar

Automationsregler

Skapa egna automatiserade regler för vad som ska hända vid specifika aktiviteter och vilka notifieringar som ska triggas när. Du kan t ex se till att du alltid får en påminnelse två dagar innan en deadline eller att det skapas en notis till ansvarig kollega vid vald händelse.

WorkCloud

Generella funktioner

Scrolla ner för att läsa mer om varje funktion

wc-tidrapportering-fakturering

generella funktioner

Tidrapportering

Få en tydlig sammanfattning av nedlagd tid i de olika modulerna, skilj på nedlagd tid och fakturerbar tid och välj om du vill rapportera tid i timmar och minuter eller utifrån exakta klockslag. Förutom att rapportera tid som kan kopplas till fakturerbara aktiviteter så kan du också skapa extra orderrader i samband med tidrapportering när det tillkommer artiklar som inte blivit fakturerade tidigare.

välj vilka notifikationer du vill ha

Automationsregler

Skapa egna regler för de olika moduler som triggar igång notifieringar i notiscenter. Exempel på triggers: status, datum, faser, specifika åtgärder m.m.

Affärsmöjligheter

Skapad av: Demo WorkCloud

Fas: Offert besvarad

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Offert besvarades, påbörja projektering.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Projektgruppen

Ärendehantering

Skapad av: Demo WorkCloud

Status: Brådskande

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: En brådskande service har kommit.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Service & Support

Arbetsorder

Skapad av: Demo WorkCloud

Från status: Väntar på kund Till status: Klar för leverans

Typ av automation: Notismeddelande

Meddelande: Skicka order.

Regeln gäller: Alla

Skickas till: Orderavdelningen

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd